Amish buitenmeubilair

 AMISH Tuinmeubelen

Amish 1

Wolf Run Poly.eu importeert vanuit Amerika kunststof tuinmeubelen van 90% gerecycled massief High Density Polyethyleen (ook wel Poly-wood genoemd). Stijlvol ontworpen en handgemaakt door Amish familiebedrijfjes waardoor elk tuinmeubel een uniek meubelstuk is.

DSCF1848 - versie 2

 (GLIDER CHAIR. Klik hier voor youtube video van de Chair)

Hoge kwaliteit materiaal, stijlvol ontworpen en ecologisch verantwoord. De tuinmeubelen kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Alle bevestigingsmaterialen en beugels zijn van roestvrij staal. 

Het materiaal blijft kleurecht ook na vele jaren blootgesteld aan zon, regen en sneeuw. Verkrijgbaar in 18 basiskleuren en in verschillende kleurcombinaties meestal zonder meerkosten.

Ook heel mooi voor binnen in huis, de ontmoetingsruimte, woon-kamer, serre, binnentuinen, terassen en veranda etc.

Waarom niet uit Azië? 

Tegenwoordig komen we heel veel "Made in China" of "Made in RPC" tegen. Veel werknemers (en vaak kinderen) worden uitgebuit en de werkomstandigheden zijn vaak slecht. Wij willen hier niet aan meewerken. We kennen de Amish-familie bedrijven in Amerika en kunnen met een gerust hart de tuinmeubelen hiervan importeren. 

Ook onze transporteur IBAVI uit Maasdijk hanteert dit principe.IBAVI transporteert onder andere geen voor consumptie bestemde dieren en milieu gevaarlijke stoffen. 

We hopen dat u als koper dit principe met ons deelt. 

We zijn overtuigt van de kwaliteit van onze producten en geven dan ook bij particulier gebruik een fabrieksgarantie van 25 jaar.

(Bedrijfsmatig gebruik en horeca: 2 jaar fabrieksgarantie.)

 

Amish 1
 
 
© WRP 02-2014

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98