Betalen

Betaal mogelijkheden

 Op dit moment zijn wij druk bezig onze website te verbeteren.
 Betaling met IDEAL is daarom niet mogelijk.
 Wel mogelijk:
 - Bankoverschrijfing naar IBAN NL92 INGB 0007 8338 30

iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, SNS bank, ABN AMRO en ING Bank. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Kan ik betalen met iDEAL?

Ja, met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Meer informatie over iDEAL vind u hier www.ideal.nl

Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL? Nee, wij rekenen geen extra kosten voor iDEAL betalingen. 

Overschrijving per bank/ giro

Wanneer u voor overschrijving per bank  kiest kunt u het bedrag overmaken op onderstaande rekening:

ING : 0007.8338.30
Ibannummer : NL92 INGB 0007 8338 30
Bic Nummer : INGBNL2A

Vermeld bij de overschrijving uw bestelnummer voor een snelle afhandeling.

 

Kopen op rekening

Op rekening kopen door overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en bedrijven:

U kunt namens uw instelling op rekening kopen mits de benodigde authorisatie. Bedrijven die voldoen aan een kredietwaardigheidstoets kunnen op rekening kopen. De beoordeling hiervan ligt bij InGarden haar financiële partners. De betaaltermijn is 14 dagen.

Voorwaarden voor kopen op rekening

InGarden verleent enkel krediet aan rechtspersonen (bedrijven en instellingen)
• Op rekening kopen is mogelijk voor al die bedrijven en instellingen die door onze kredietverzekeraar voldoende kredietwaardig worden geacht.
• Indien een bedrijf korter dan 6 maanden bij de Kamer van Koophandel ingeschreven staat wordt het bedrijf zondermeer niet kredietwaardig geacht.
• Betaling dient te geschieden binnen 14 dagen na factuurdatum, door storting of overmaking van het factuurbedrag op een door InGarden aangewezen bankrekening. 
De op de bankafschriften van InGarden vermelde valutadatum zal als dag van betaling worden aangemerkt. Indien u nog niet eerder bij ons heeft besteld, geldt voor uw eerste bestelling een maximale besteding van 1500 euro indien u op rekening bestelt.

Indien de overeengekomen betalingstermijn tweemaal niet wordt nagekomen, dan wordt de overeenkomst onmiddellijk en onherroepelijk ontbonden. Men kan dan vervolgens kiezen voor een automatische betalingsopdracht of een levering onder rembours.

Een overeenkomst voor het leveren op krediet komt pas tot stand na ontvangst en goedkeuring van een recent (niet ouder dan 6 maanden) uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel alsmede een kopie legitimatiebewijs en na ontvangst van het volledig ingevulde, aanvraagformulier.

Wilt u in aanmerking komen voor bestellen op rekening?

Indien ook u wilt genieten van de voordelen van bestellen op rekening, dan dient u hiertoe ons aanvraag-formulier volledig ingevuld retour te sturen (fax of e-mail of per post). Deze dient overigens vergezeld te gaan met een recent (niet ouder dan 6 maanden) uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel alsmede een kopie legitimatiebewijs.

Download HIER het aanvraag formulier

 

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98