Kruidenbakken

InGarden onderhoudsvrije kruidenbakken van hoge kwaliteit. 

/content/Bloembedden/Met slakkenrand/MS1018-Bloembed-Slakkenrand-Composiet-Zwart-Gegalvaniseerd-90x180x28-Park-en-straatmeubilair-InGarden.jpg

kweekbak

 
InGarden levert kruidenbakken met en zonder slakkenrand.
Een slakkenrand ook wel slakken beschermers genoemd is een zeer goede oplossing als u veel last heeft van slakken. De slakkenrand is zodanig ontworpen dat de slak door het speciale slakken profiel niet in het bloembed kan komen en niet uw planten , groente of fruit kan aantasten. De slak is op deze manier gemakkelijk te weren en hoeft niet op een andere manier bestreden te worden.

InGarden kruidenbakken zijn opgebouwd van gegalvaniseerd staal en recycling kunststof delen van 32 mm dik.
In de hoeken wordt een stalen hoekprofiel gemonteerd die de recycling kunststof delen bij elkaar houden.
De slakkenrand is ook in gegalvaniseerd staal. De kruidenbak hoeft enkel onderhouden te worden met een beetje water en een borstel.
 
Voor de kruidenbakken hebben we gekozen voor een massieve  kunststof plank, bestaande uit 95% gerecycleerd plastic. De recycling kunststof plank is zeer duurzaam en altijd weer recyclebaar. Daarnaast hebben wij besloten om rekening  te houden met het milieu, daarom gebruiken we alleen plastic producten, die gerecycleerd kunnen worden. Wij vinden het een goede manier van recyclen en dragen zo als leverancier ons steentje bij aan het milieu.

Onze recycling kunststof planken worden getest op schadelijke stoffen, daarom zijn wij ervan overtuigd dat zij geen schadelijke stoffen bevatten. Dat is de reden waarom deze recycling kunststof plank zeer geschikt is voor onze plantenbakken en bloembedden. Ingarden kruidenbakken zijn zeer geschikt voor het verbouwen van kruiden-, groente-, fruit- en bloemen.

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98