Govadeck

Govadeck kunststof terrassen

Gova Deck-Terras-Kunststof-Zwart-Park-en-straatmeubilair-InGarden

Ons technisch team heeft veel ervaring met Govadeck.

InGarden levert prachtige onderhoudsvrije kunststof terrassen. U krijg niet alleen een product van hoge kwaliteit met een kunststof terras van InGarden, maar hierdoor maakt u ook een milieuvriendelijke keus omdat alle terras delen bestaan uit gerecycled kunststof.
InGarden kunststof terrasdelen zijn geen composiet delen maar 95% kunststof en 5% kleurstof.

Voor de terrassen hebben we gekozen voor een massieve kunststof plank bestaande uit 95% gerecycleerd plastic. De kunststof plank is zeer duurzaam en altijd weer recyclebaar. Daarnaast hebben wij besloten om veel rekening  te houden met het milieu, daarom gebruiken we alleen kunststof producten, die gerecycleerd kunnen worden. Wij vinden het een goede manier van recyclen en dragen zo als leverancier ons steentje bij aan het milieu.

Een duurzaam product van de hoogste kwaliteit. De planken zijn massief en door en door gekleurd, hierdoor krijg je een zeer duurzaam kunststof terras die jaar na jaar zijn kleur behoud zonder onderhoud. De kunststof terrassen hebben een comfortabel oppervlak om op te lopen en men hoeft niet bang te zijn voor splinters. De kunststof terrasdelen hebben een geprofileerde en een gladde zijde welke beide gebruikt kunnen worden naar gelang uw voorkeur is. Zowel de gladde als geprofileerde zijde zijn antislip bij droog en nat weer.

De kunststof terrassen vereisen weinig tot geen onderhoud, vlekken en vuil zijn gemakkelijk weg te wassen met water, zelfs rode wijn kan gemakkelijk worden afgewassen met lauw water. Algen kunnen door het volledig afgesloten oppervlak niet wortelen wat een groot voordeel opleverd.

InGarden kunststof terrassen zijn de ideale oplossing voor het maken van nieuw leven op het terras, balkon, zwembad, bruggen, havensteigers en meer.

Een terras van InGarden is :

 • Fraai en stijlvol
 • Onderhoudsvrij
 • Kwaliteit
 • Antislip
 • Geen splinters
 • Eco-vriendelijke
 • Geen algen aangroei

U kunt ons ook mailen voor een vrijblijvende offerte , hiervoor hebben wij nodig :

 • afmeting(en)
 • ondergrond
 • indien mogelijk een situatieschets
 • in of exclusief montage
10 jaar garantie op GOVADECK® kunststof terrasplanken !
   
Onderhoudsvrij Neemt geen vlekken op en absorbeert niets
Veilig Op blote voeten lopen zonder splinters
Antislip Slipvrij, ook onder natte omstandigheden
Duurzaam Rot niet, barst niet en is slijtvast
Kleurvast Behoudt vrij goed zijn kleur
Ecologisch Volledig geproduceerd uit recycling kunststof
   

bevat geen hout !

Slipvrij, ook onder natte omstandigheden De planken vragen geen onderhoud en het is onnodig om ze met milieubelastende beschermingsproducten te behandelen.

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98