Kunststof Balken

Kunststof balken kopen van het gerenommeerde merk Govaplast? Dat doet u bij InGarden, dé specialist in kunststof bouwmaterialen. Bij ons vindt u namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan kunststof balken, planken, palen, platen en overige eco-bouwmaterialen. Deze kunnen bovendien voor u op maat gemaakt worden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Toont alle 8 resultaten

 • hanit

  Hanit Ultra vierkante kunststof balk

  Vanaf €60,69 (incl BTW)
  €50,16 (excl BTW)
 • Govaplast kunststof balk vierkant zonder punt

  Vanaf €34,39 (incl BTW)
  €28,42 (excl BTW)
 • Opstelbalk 5 x 10 cm

  Govaplast kunststof balken rechthoek

  Vanaf €27,93 (incl BTW)
  €23,08 (excl BTW)
 • balk 5 x 5 xx 240

  Ecoline onderbalken 5 x 5 x 240 cm

  €10,89 (incl BTW)
  €9,00 (excl BTW)
 • Ecoline planken en palen

  Vanaf €3,61 (incl BTW)
  €2,98 (excl BTW)
 • kunststof balk 10 x 10

  Opstelbalken airco-unit/condensor in Ural Black

  Vanaf €7,71 (incl BTW)
  €6,37 (excl BTW)
 • Govaplast kunststof bankprofiel met versteviging

  Vanaf €49,61 (incl BTW)
  €41,00 (excl BTW)
 • Experience Box

  €6,95 (incl BTW)
  €5,74 (excl BTW)
 • Kunststof balken op maat

  Al onze kunststof balken en palen zijn verkrijgbaar in vele verschillende afmetingen. Zo zijn onze standaard vierkante kunststof balken te verkrijgen in de afmetingen 6 x 6 x 360 cm, 8 x 8 x 360 cm en 10 x 10 x 360 cm. Indien nodig kan een kunststof balk voor u op maat worden gemaakt. Neem u hiervoor gerust contact met ons op.

  De voordelen van een kunststof balk

  U maakt de keuze voor kunststof balken natuurlijk niet zomaar. Dit is een heel bewuste keuze voor een alternatief voor hout. Want waar hout kan rotten, splinteren en regelmatig in de verf gezet moet worden, gelden dit soort nadelen niet voor kunststof balken. Ze zijn volledig onderhoudsvrij (hooguit af en toe een doekje erover halen om vuil te verwijderen), houden hun originele kleur altijd vast en zijn bovendien minstens zo sterk als houten balken.

  Diverse varianten kunststof balken

  Naast verschillende soorten standaard vierkante en rechthoekige kunststof balken bevat ons assortiment eveneens tand- en groefdelen, geprofileerde planken, infra-palen, PE-platen, ronde palen, ecoline grastegels en natuurlijk bevestigingsmaterialen.

  Meer dan kunststof balken alleen.

  Bovendien treft u bij ons niet alleen bouwmaterialen om zelf mee aan de slag te gaan, maar zijn we er ook voor de niet-klusser. Zo kunt u bij ons terecht voor prefab schuttingen, kunststof vlonderplankentuinhuizen, steigerdelen, plantenbakken, compostbakken, kunststof picknicktafels en meer. Bekijk hier ons complete assortiment kunststof tuinproducten.

  Plaats uw bestelling eenvoudig online

  Heeft u de kunststof balken gevonden waarnaar u op zoek was? Plaats ze dan in de winkelmand en bestel ze meteen via onze webshop. U kunt er vervolgens voor kiezen om ze thuis te laten bezorgen of ze (vanzelfsprekend gratis) op afspraak te komen afhalen bij ons in Zeewolde. Zo eenvoudig is het! Mocht u toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Natuurlijk ook voor vragen over iets anders dan kunststof planken!