Millboard

InGarden, dé plek voor prachtige en duurzame gevelbekleding. Onze Millboard gevelbekleding is een uniek en innovatief product dat uw woning of gebouw een luxe uitstraling geeft terwijl het tegelijkertijd extreem weerbestendig is.

Toont alle 11 resultaten

 • Enhanced Grain Coppered Oak

 • Enhanced Grain Golden Oak

 • Enhanced Grain Jarrah

 • millboard limed oak

  Enhanced Grain Limed Oak

 • Enhanced Grain Burnt Cedar

 • Enhanced Grain Brushed Basalt

 • Enhanced Grain Antique Oak

 • Enhanced Grain Smoked Oak

 • Weathered Oak Embered (verkoold)

 • Weathered Oak Grijs

 • Weathered Oak Vintage Bruin

 • De voordelen van Millboard gevelbekleding

  Millboard gevelbekleding is gemaakt van composiet, een unieke combinatie van natuurlijke vezels en hoogwaardige kunststoffen. Dit maakt het zowel sterk als flexibel, waardoor het uitstekend bestand is tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel en UV-straling. Bovendien is Millboard gevelbekleding onderhoudsarm, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verkleuring of vervaging.

  Onze Millboard gevelbekleding is beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor er altijd een optie is die perfect aansluit bij uw wensen en stijl. Of u nu op zoek bent naar een landelijke uitstraling of een moderne look, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

  Voordelen van Millboard gevelbekleding t.o.v. houten gevelbekleding

  Millboard gevelbekleding heeft veel voordelen ten opzichte van traditionele houten gevelbekleding. Ten eerste is het veel duurzamer dan hout, omdat het gemaakt is van composiet, een unieke combinatie van natuurlijke vezels en hoogwaardige kunststoffen. Hierdoor is het bestand tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, hagel en UV-straling, zonder dat er onderhoud nodig is. Millboard gevelbekleding gaat dus veel langer mee dan houten gevelbekleding en heeft geen last van rotting of schimmel.

  Bovendien is Millboard gevelbekleding veel milieuvriendelijker dan houten gevelbekleding. Houten gevelbekleding komt vaak uit onduurzame bossen, waardoor er bomen worden gekapt die duizenden jaren oud zijn. Millboard gevelbekleding wordt daarentegen gemaakt van recyclebare materialen en is 100% recyclebaar aan het einde van de levensduur, waardoor er geen bomen hoeven te worden gekapt.

  Millboard gevelbekleding is ook veel eenvoudiger te installeren dan houten gevelbekleding. Houten gevelbekleding moet worden geverfd of gebeitst, wat een tijdrovende en arbeidsintensieve taak is. Millboard gevelbekleding hoeft daarentegen alleen maar te worden schoongemaakt met een vochtige doek.

  Ten slotte is Millboard gevelbekleding ook nog eens veel veiliger dan houten gevelbekleding. Houten gevelbekleding kan brand aansteken als het in contact komt met vuur, terwijl Millboard gevelbekleding brandvertragend is en in staat om vuur te blussen.

  Ga voor Millboard gevelbekleding van In-Garden.nl

  Wilt u uw gevel een nieuwe look geven? Of op zoek naar een duurzame oplossing voor uw nieuwbouwproject? Kies dan voor Millboard gevelbekleding van In-Garden.nl. Onze professionele en ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw project. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.