Container ombouw

Op zoek naar een ombouw voor uw kliko of container? In de webshop van InGarden zit u dan vast en zeker goed. Wij begrijpen namelijk hoe hinderlijk afvalcontainers u in het oog kunnen springen. Zeker wanneer u ‘s zomers even heerlijk buiten zit. Daarom wilt u uw kliko’s dolgraag wegwerken. Hiervoor hebben wij verschillende oplossingen bedacht. Met deur. Met deksel. Aan alles is gedacht. Met het kopen van een ombouw voor uw kliko wordt uw tuin een plaatje. Dus wilt u een kliko ombouw van kunststof kopen? Schakel dan InGarden in.

Toont alle 7 resultaten

 • Kunststof container ombouw

  Vanaf €450,00 (incl BTW)
  €371,90 (excl BTW)
 • InGarden kunststof kliko ombouw met deur

  €834,90 (incl BTW)
  €690,00 (excl BTW)
 • InGarden kliko-ombouw van kunststof zonder deuren

  Vanaf €574,75 (incl BTW)
  €475,00 (excl BTW)
 • Kliko ombouw professioneel met deur en deksel

  €3.327,50 (incl BTW)
  €2.750,00 (excl BTW)
 • Kliko ombouw professioneel met deur en deksel voor 3 x kliko

  €4.138,20 (incl BTW)
  €3.420,00 (excl BTW)
 • Kunststof kliko ombouw professioneel met deur en deksel voor 4 x kliko

  €4.791,60 (incl BTW)
  €3.960,00 (excl BTW)
 • Kunststof container ombouw met deksel voor 5 x kliko

  €5.445,00 (incl BTW)
  €4.500,00 (excl BTW)
 • Kliko ombouw van kunststof
  Onderhoud. Daar zitten maar weinig mensen op te wachten. Gelukkig hoeft u zich daar bij InGarden geen zorgen over te maken. Wanneer u bij ons voor een kunststof ombouw voor uw kliko of de container kiest, kunt u rekenen op minimaal onderhoud. Omdat het een kunststofkast voor kliko’s betreft, hoeft u deze namelijk niet te schuren of te schilderen. De ombouw van uw kliko heeft alleen water nodig. Voor de grote schoonmaak is een hogedrukreiniger met zeep vaak voldoende. Doe dit – om beschadigingen te voorkomen – niet met een freeskop.
  Verschillende varianten
  Wilt u graag uw kliko wegwerken? Dan raden wij u onze kunststofkast voor kliko’s aan. Met dit product haalt u uw afvalcontainers netjes uit het zicht. Bij InGarden verkopen wij enkele modellen, waarbij u kunt kiezen uit de volgende opties:

  Inbouw met of zonder deur;
  Professionele inbouw met deksel.

  De producten van InGarden
  Wie bij InGarden een ombouw voor zijn of haar kliko besluit te kopen, draagt bij aan een beter milieu. Als bedrijf focussen wij ons namelijk op het upcyclen van afvalplastics. Dit zijn afvalstoffen die anders verbrand worden en vervolgens in het milieu terechtkomen. Wij gebruiken dit materiaal voor onze kunststofkasten voor kliko’s. Naast onze een ombouw voor kliko’s en containers verkopen wij ook andere tuinbenodigdheden, waaronder:

  oppottafels;
  borderranden;
  palissadepalen;
  piketpaatjes;
  houtopslag.

  Een ombouw voor de kliko kopen?
  Iedere dag vallen ze u weer op: uw afvalcontainers. Ze zijn u een doorn in het oog. Het is daarom de hoogste tijd om uw kliko’s netjes te gaan wegwerken. Dit kan door een ombouw om uw kliko of container heen te plaatsen. Kiest u hierbij graag voor een milieuvriendelijke maar onderhoudsvrije oplossing? Bekijk dan de producten van InGarden. Bezoek ons aan de Landbouwweg 61 in Zeewolde. Bij vragen kunt u bellen naar 036 – 524 06 18 of ons contactformulier invullen. Welke ombouw gaat u voor uw kliko kopen?