Kunststof plantenbak

Kunststof plantenbakken van groot tot klein: u vindt ze bij InGarden! Creëer sfeer in uw tuin of op uw terras met kunststof plantenbakken die bestand zijn tegen weer en wind. Een investering waarvan u tientallen jaren profijt zult hebben. En vreest u voor een ‘plastic’ uitstraling? Bekijk dan gauw de foto’s en kom tot de conclusie dat onze kunststof plantenbakken ook qua looks beslist niet onderdoen voor hun houten of stenen equivalenten!

Toont alle 13 resultaten

 • InGarden kunststof bloembak op wielen

  Vanaf €356,95 (incl BTW)
  €295,00 (excl BTW)
 • Kunststof plantenbak New York laag

  €338,80 (incl BTW)
  €280,00 (excl BTW)
 • Kunststof plantenbak New York op poten

  €356,95 (incl BTW)
  €295,00 (excl BTW)
 • Kunststof Plantenbak Agora

  €890,56 (incl BTW)
  €736,00 (excl BTW)
 • Kunststof Plantenbak Barcelona 120 – Ural Black

  Vanaf €948,64 (incl BTW)
  €784,00 (excl BTW)
 • Govaplast Bloembak Agora

  Vanaf €868,78 (incl BTW)
  €718,00 (excl BTW)
 • Poten voor kunststof plantenback Barcelona – Ural Black

  €66,55 (incl BTW)
  €55,00 (excl BTW)
 • Kunststof Plantenbak Madrid

  Vanaf €729,63 (incl BTW)
  €603,00 (excl BTW)
 • Kunststof Plantenbak Palma 70 – Ural Black

  Vanaf €1.052,70 (incl BTW)
  €870,00 (excl BTW)
 • Kunststof Plantenbak Napoli

  Vanaf €981,31 (incl BTW)
  €811,00 (excl BTW)
 • Govaplast Kunststof Plantenbak Milano

  Vanaf €675,18 (incl BTW)
  €558,00 (excl BTW)
 • Govaplast Kunststof Plantenbak Versailles

  Vanaf €2.025,54 (incl BTW)
  €1.674,00 (excl BTW)
 • Rotterdam Bloembak

  Vanaf €419,87 (incl BTW)
  €347,00 (excl BTW)
 • De voordelen van kunststof plantenbakken

  U bent natuurlijk niet voor niets specifiek op zoek gegaan naar kunststof plantenbakken. Dit type bloembakken biedt namelijk vele voordelen, zeker wanneer we het vergelijken met bakken van hout of steen. Het grootste voordeel is nog wel dat u ze het hele jaar door gerust buiten kunt laten staan. Regen, wind, zon en vorst zullen geen vat krijgen op kunststof bloembakken! Bovendien werken kunststof bloembakken isolerend, waardoor de kans op bevroren wortels van uw planten of bomen aanzienlijk afneemt.

  Gemakkelijk te verplaatsen

  Wilt u uw plantenbakken een keer wél verplaatsen, dan is een ander voordeel van onze kunststof plantenbakken dat ze voorzien zijn van stelpoten of wielen. Aan een betonnen bak tilt u zich al gauw een breuk, áls het u al lukt om ‘m de lucht in te krijgen. Vanzelfsprekend geldt dit niet meer wanneer de bakken gevuld zijn met potgrond. Bang voor diefstal hoeft u dan ook niet te zijn.

  Ongekend lange levensduur en onderhoudsvrij

  Verder is een kunststof plantenbak zijn prijs meer dan waard. In vergelijking met een houten plantenbak gaat de kunststof variant bijvoorbeeld tot tien keer langer mee! Dit betekent dat u zomaar de rest van uw leven plezier kunt hebben van dezelfde kunststof plantenbak! En het mooie is: als u ‘m regelmatig even met de tuinslang afspuit of er een doekje overheen haalt, ziet de bak er over tientallen jaren nog vrijwel precies zo uit als wanneer u ‘m kocht! Beschadigingen zijn namelijk nagenoeg onzichtbaar en de plantenbakken behouden hun kleur ontzettend goed vast.

  Kunststof plantenbakken van gerecyclede materialen

  Met onze kunststof producten streven wij ernaar bij te dragen aan een circulaire economie. Want waar u wellicht denkt dat kunststof bepaald niet milieuvriendelijk is, maken wij bewust uitsluitend gebruik van gerecycled kunststof, afkomstig van afval-plastics. Bovendien bestaan onze kunststof plantenbakken, zoals ons volledige assortiment, ook daadwerkelijk voor de volle honderd procent uit kunststof. Geen composiet waarin ook hout verwerkt zit dus, zoals regelmatig gebeurt. Massief kunststof, zoals wij dat aanbieden, biedt de garantie dat het materiaal nooit zal gaan rotten en zijn kleur optimaal vast zal houden.

  Hierboven zijn slechts enkele belangrijke voordelen genoemd van onze kunststof plantenbakken. Wilt u alle pluspunten van onze producten ontdekken? U vindt een overzicht op de pagina Over ons.

  Kunststof plantenbakken bestellen?

  U kunt onze kunststof plantenbakken via onze site eenvoudig bestellen. Kies de plantenbak van uw voorkeur, selecteer de gewenste kleur en afmeting en voeg het product toe aan de winkelmand. Mocht een product op het moment uitverkocht zijn, neem dan gerust even contact met ons op. Dan kunnen we aangeven wanneer we het product weer verwachten te kunnen leveren. Ook voor al uw overige vragen met betrekking tot kunststof plantenbakken of de rest van ons assortiment staan we vanzelfsprekend voor u klaar!