Wist u dat InGarden behalve zijn vaste producten ook maatwerk levert. U bent altijd welkom om met een eigen ontwerp langs te komen. Daarnaast kunnen wij alle door u bestelde materialen tegen een kleine vergoeding op maat zagen.

op maat gezaagd

op maat gezaagd

______________________________________________________________________________________________________

Hoe ziet mijn composiet terras er na 5 jaar uit en hoe kan dat?

Een composiet terras is een samenstelling van hout en kunststof, deze combinatie is relatief goedkoop en mede daarom verkoopt composiet terrasplanken bij de consument erg goed. De consument weet er te weinig van om de verschillen te zien tussen composiet en massief gerecycled kunststof en kiest vaak uit kosten overweging voor dit product. Composiet is vaak niet massief en is daardoor kwetsbaarder voor bijvoorbeeld vorst of belasting van tuinsets en plantenbakken . Vaak zal het composiet sterk verkleuren , barsten en zelfs breken. Govadeck is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is massief en zal nooit breken, scheuren of sterk verkleuren, vanuit de fabriek wordt tijdens elke geproduceerde plank een UV filter toegevoegd die verkleuring sterk tegen gaat. Met een Govadeck terras heeft u echt het gemak van “onderhoudsvrij”, dus nooit meer schuren of schilderen.

Composiet problemen

Composiet problemen

______________________________________________________________________________________________________

Producten InGarden

Alle producten die wij produceren zijn samengesteld uit duurzame materialen. Onze producten zijn samengesteld uit gerecyclede kunststof profielen van Govaplast die o.a zijn gemaakt van uw plastic huisafval iets waar we trots op zijn. Op deze manier levert InGarden een steentje bij aan een beter milieu. Ook Gemeenten in Nederland en België zijn afnemers van onze producten en zien behalve de grote praktische voordelen ook het nut er van in om beter te kijken naar de samentelling van producten.

picknicktafel zonder rugleuning 360 x 180

picknicktafel zonder rugleuning 360 x 180