Maat tuinhuis gebouw onder de rook van Brussel uitgevoerd in massief kunststof. De hoeken zijn van stalen kokers voorzien van sparingen t.b.v. de tand en groefdelen. Verder heeft het tuinhuis een kozijn met 2 zijramen welke is verzinkt en behandeld met poedercoat in een Ral kleur. Dit tuiunhuis heeft een afmeting van 300 x 600 cm bij een hoogte van 240 cm.

Maat tuinhuis in Amsterdam gebouwd van volledig massief kunststof voorzien van schuifdeur. De afmeting van deze berging is  L x B x H . 200 x 300 x 240 cm en heeft een overstek van 75 cm.

Maat tuinhuis van massief kunststof in Kudelstaart voorzien van 2 compartimenten, een zit gedeelte en gedeelte voor het bergen van het tuingereedschap welke achter een handige schuifdeur staat. Deur en draairaam kozijnen zijn uitgevoerd in thermisch verzink staal. De hoeken zijn met tand in tand verbindingen uitgevoerd.

Tuinhuis Ayla met aangepaste maatvoering gebouwd in Dronten voorzien van thermisch verzinkte deur en kozijn en een vast raam van volledig massief kunststof. De afmeting van dit tuinhuis is L x B x H  200 x 300 x 240 cm en is uitgevoerd met een EPDM dakbedekking.

Tuinhuis gebouwd in Zaanstad voorzien van schuifdeur van volledig massief kunststof. De afmeting van dit tuinhuis is L x B x H  250 x 300 x 240 cm en is uitgevoerd met een EPDM dakbedekking.