Stobag zonwering

STOBAG. Voor het leven.

Duurzaam en veilig: Buiten genieten, buiten leven.

Duurzame beschermingssystemen tegen zon en weeromstandigheden.
Het is een natuurlijke behoefte van de mensen om buiten te vertoeven. En ook om zich te beschermen tegen de zon en het weer. Sinds 1964 ontwikkelt en vervaardigt STOBAG duurzame beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden om een betere bescherming en meer levenskwaliteit te bieden.

Langer leven
.
We gebruiken de meest hoogwaardige materialen zodat we een maximum aan duurzaamheid van onze producten garanderen. De profielen vervaardigen we van corrosiebestendig aluminium en voor de doeken verwerken we een innovatieve zeer efficiënte stof met grote kleurbestendigheid.


Gezonder leven.

De stof van onze schermdoeken beschikt over een efficiënte UV-bescherming die de straling tot 100% filtert. Ook wie langere tijd onder STOBAG zonneschermen vertoeft, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn gezondheid.

Veiliger leven.

De meest innovatieve techniek, de beste verwerkingskwaliteit en de strengste kwaliteitscontroles zorgen voor een maximum aan stabiliteit, ook bij grote afmetingen.


Veelzijdiger leven.
Als leidinggevende Zwitserse producent bieden we een omvangrijk productaanbod voor alle behoeften en constructies: Voor het balkon, het terras, de veranda of de gevel. Voor eensgezins- of meergezinswoningen, voor gastronomie, het bedrijfsleven, de industrie en de administratie.

Individueler leven.
Elk STOBAG beschermingssysteem tegen zon en weersomstandigheden vervaardigen we voor onze klanten individueel en op maat. Met onze grote productdiversiteit, de meer dan 350 dessins in onze collectie doeken en ook de talrijke framekleuren kan elk STOBAG zonnescherm op de individuele smaak worden afgestemd.

Comfortabeler leven.

Geraffineerde lichtsystemen zorgen voor een aangename sfeer, ook na zonsondergang. Naar keuze en wens sturingssystemen op zonne-energie, die bij slecht weer de doek automatisch laten inrollen, bieden veiligheid en comfort – en een nog betere bescherming tegen de tand des tijds.

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98