Tulpi

InGarden is een samenwerking aangegaan met Tulpi om dit geweldige puur Hollands product op de markt te zetten.

/content/Tulpi/tn_meander.jpg

Tulpi-ontwerp is een Nederlands product design bedrijf in Nieuwegein, Nederland. Het bedrijf werd opgericht in april 2011 en wordt gerund door ontwerper Marco Manders, marketingcommunicatie en zaakvoerder Cindrea Limburg en hun team van creatieve professionals en stagiaires. 


Tulpi-ontwerp is een typisch Nederlands design studio met een flair voor eigenzinnige, innovatieve en speelse ontwerp voor indoor en outdoor omgevingen. Marco Manders verwierf internationale erkenning met zijn Tulpi-stoelen, die zijn gebaseerd op de Nederlandse nationale bloem, de tulp. Tulpi-zetels zijn 'geplant' over de hele wereld en hun populariteit blijft 'groeien'. 

Marco's visionaire ontwerpen zijn echt opvallend ... niet alleen voor hun organische vormen, die een constante herinnering van de schoonheid van de natuur zijn, maar vooral omdat ze belichamen het belang van social design. 
Deze ontwerper omarmt de samenhang van mens en milieu, speels bijdragen aan, en dus het verbeteren van de waarde, het uiterlijk en het belang van onze omgeving. 

Tulpi producten zijn ontworpen om plezier en kleur te injecteren in onze outdoor en indoor omgevingen. De ontwerpen bevestigen Holland's reputatie voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten. Niet alleen was de vorm een ​​belangrijk focuspunt tijdens het productontwikkelingsproces, maar veel aandacht en onderzoek ging in zijn ergonomische eigenschappen en comfort voor de gebruiker. 

Tijdens de Nederlandse Design Week 2011, door een onafhankelijke jury bekroond met de Tulpi-stoel van de felbegeerde Award voor meest originele ontwerp en Goed Industrieel Ontwerp (GIO). Tulpi-ontwerp werkt momenteel aan nieuwe ontwerpen, zoals de Tulpi-bin. 

 

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98