Canvas picknicktafel T120

 Canvas picknicktafel T120

 

 

CANVAS T120

De CANVAS T120 tafel is speciaal ontworpen om te combineren met de Canvas Banken.Deze tafel is verkrijgbaar in de afmetingen van 120 x 120 cm vierkant.

De tafel bestaat uit 4 O-vormige zwarte voeten waarop het tafelblad geschroefd wordt. De tafelvoeten zijn opgebouwd uit twee rechtop staande balken van 8 x 8 x 70 cm die onder- en bovenaan geschroefd zijn op verbindingsbalken van 44 cm lang. Het tafelblad is opgebouwd uit 4 kaders met planken van 4 x 12 cm die in verstek gezaagd zijn. Afmetingen buitenste kader: 120 x 120 cm. Het tafelblad is verstevigd met 4 verzonken metalen profielen aan de onderzijde. Onderaan het tafelblad zijn 4 metalen verbindingsstrips geschroefd om de afstand tussen de kaders te garanderen.  

Dikte tafelblad 4 cm Hoogte voeten 70 cm Totale hoogte 74 cm

Het gewicht van deze CANVAS T120 bank bedraagt +/- 110 kg.  

De CANVAS T120 tafel is verkrijgbaar in de volgende kleurstellingen:
Tafelvoeten altijd Zwart, tafelblad naar keuze in Zwart, Grijs, Bruin of Beige.

 

Verankering:

Wij adviseren om de tafel te verankeren middels de speciale Canvas verankerings set, 1 set per varankeringspunt dus 4 sets per tafel. De levering van de verankeringssets zijn niet inbegrepen bij de levering van de tafel, doch kunnen apart worden geleverd.

De tafelvoeten worden verankerd d.m.v. draadstangen met RVS hulsmoeren. Hiervoor is er standaard een gat voorzien in de 4 onderste verbindingsbalken. Voor het bepalen van de gaten in de bodem, moet vooraf steeds de afstand tussen de tafelvoeten worden opgemeten want afwijkingen zijn mogelijk.

 

Zie onder documenten/downloads de aparte bijlage over grondverankering.

 

Eigenschappen:

De onderdelen zijn vervaardigd uit Govaplast gerecycled kunststof van hoge kwaliteit, door en door gekleurd in de massa, wat een duurzaam, weerbestendig, onderhoudsarm, niet rottend, recyclebaar product geeft. Alle metalen bevestigingsmaterialen en onderdelen zijn gegalvaniseerd. Het oppervlak is knoestvrij, egaal van kleur en vertoont een generfde, licht glanzende structuur.

InGarden Straatmeubilair, Tuinmeubilair en Parkmeubilair

 

Nieuw artikel

Verzendkosten

Nederland
Standaard vanaf € 5,75
BelgiŽ
Standaard vanaf € 61,98
Duitsland
Standaard vanaf € 61,98