Bestelinformatie

Betaalmethodes
U heeft de mogelijkheid om te betalen via iDEAL. Betaling op rekening is alleen mogelijk voor bedrijven, bij een schriftelijke overeenkomst voorzien van KvK nummer en met een aanbetaling van 75% van de verkochte en geleverde zaken. Het restant dient door de wederpartij direct na plaatsing e.o levering te worden voldaan. Bestellingen met een verkoopwaarde van minder dan € 500.00 kunnen alleen per vooruitbetaling worden voldaan.

Verzendkosten Nederland
InGarden berekent vanaf € 65.00 ( Gevelbekleding € 82.65 ) aan bezorgkosten voor bestellingen tot € 500.00 in Nederland, bestellingen met een waarde vanaf € 500.00 zijn de bezorgkosten € 150.00 (Exclusief eilanden, Zuid-Oost Nederland en Noord Oost Nederland (op aanvraag). meerkosten zoals vervoer over water, tolwegen en/of tunnels e.d. indien noodzakelijk, worden apart bij aflevering van de goederen aan de klant in rekening gebracht.

Verzendkosten Duitsland en België
InGarden berekent € 150.00 aan bezorgkosten voor bestellingen tot € 750.00 in (Nederlandstalig) België en Duitsland, voor bestellingen met een waarde vanaf € 750.00 worden bezorgkosten berekent van € 100,00 meerkosten zoals vervoer over water, tolwegen en/of tunnels e.d. indien noodzakelijk, worden apart aan de klant in rekening gebracht.

Afhalen
Het afhalen van goederen is mogelijk op afspraak. Dit is tijdens het afrekenproces aan te geven.

Retourneren
Goederen kunnen tot max. 14 dagen na afleverdatum door klant retour worden gestuurd naar InGarden (hieronder valt ook de wettelijke geldende zichttermijn).

Levertijden
De levertijden variëren per product en staan aangegeven op de productpagina.

Klacht melden
Heeft u een klacht? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan zowel door telefonisch contact met ons op te nemen of een e-mail te sturen naar info@in-garden.nl.

Garantie en reparatie
De garantie is terug te vinden in onze algemene voorwaarden.