Kunststof gevelbekleding

De vraag naar sterke gevelbekleding van kunststof is groot. Dat heeft natuurlijk een goede reden: de voordelen van dit materiaal zijn namelijk talrijk. Kunststof gevelbekleding is onder andere onderhoudsvrij, kleurecht en erg makkelijk te monteren. Wilt u daarnaast graag een steentje bijdragen aan het milieu? Plaats dan een bestelling bij InGarden. Onze producten, waaronder: schroten en rabatdelen, worden van afvalplastic gemaakt. Hiermee voorkomt u dat deze stoffen na verbranding in de lucht terechtkomen. Dus waar wacht u nog op?

Toont alle 29 resultaten

De voordelen

Steeds meer mensen besluiten gevelbekleding van kunststof te kopen. Denk aan schroten en rabatdelen. Logisch, want het materiaal kent veel voordelen. Zo is onze gevelbekleding van kunststof onderhoudsvrij, snel te monteren, duurzaam en kleurecht. Daarbij biedt het uw woning veel bescherming. In tegenstelling tot natuurproducten, zoals: hout, krijgt schimmel en houtrot geen enkele kans. Dat terwijl u het niet hoeft te schilderen. Onze kunststof gevelbekleding is dus zo goed als onderhoudsvrij.

De voordelen van kunststof gevelbekleding:

  • – kunststof gevelbekleding is een onderhoudsarm;
  • – kunststof gevelbekleding maakt schilderen overbodig;
  • – kunststof gevelbekleding is makkelijk te reinigen;
  • – kunststof gevelbekleding heeft een geschatte levensduur van 30 jaar;
  • – kunststof gevelbekleding heeft verschillende soorten houtstructuren.

 

   

 

Duurzaam met InGarden

Kunststof heeft de afgelopen decennia een negatieve reputatie gekregen. Logisch, want het verbranden van dit soort afval brengt het milieu veel schade toe. Daar willen wij iets aan doen. Daarom richten wij ons bij InGarden op het “upcyclen” van afvalplastics. Wij gebruiken kunststof, dat anders weggegooid zou worden. Hiermee voorkomen wij dat de afvalstoffen in de lucht terechtkomen. Wij bieden – naast onze gevelbekleding van kunststof – verschillende tuinbenodigdheden aan, waaronder:

  • – Oppottafels;
  • – Borderranden;
  • – Palissadepalen;
  • – Piketpaatjes;
  • – Houtopslag.

 

Kunststof gevelbekleding toepassen

Wij zijn benieuwd waarvoor u op zoek naar kunststof gevelbekleding? Is dat voor uw woning, chalet, stacaravan of blokhut? U leest het al: De toepassingen van kunststof gevelbekleding zijn zeer divers. Dit komt door de vele voordelen die deze vorm van gevelbekleding met zich mee brengt.

Daarnaast is kunststof gevelbekleding verkrijgbaar in allerlei soorten, kleuren en maten. Zo kunt u kiezen voor kunststof gevelbekleding met een glad oppervlak, maar ook kunt u kiezen voor kunststof gevelbekleding met een houtstructuur of een betonlook.

 

Direct kunststof gevelbekleding kopen?

Boeidelen. Schroten. Rabatdelen. Wie op zoek is naar gevelbekleding van kunststof kan bij InGarden terecht. Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan producten van afvalplastics aan. Bestel ze direct in onze webshop of bezoek eerst onze fysieke winkel. U vindt ons aan Landbouwweg 61 in Zeewolde. Bij vragen kunt u gerust bellen naar 036 – 524 06 18 of het contactformulier invullen. Weet u al welke kunststof gevelbekleding – zoals: Profex Dubbele Rabat of Duofort – u wilt gaan kopen?