Picknicktafels

Bent u op zoek naar een picknicktafel die gemakkelijk te onderhouden is en (daardoor) decennialang meegaat? Kies dan voor een kunststof picknicktafel van InGarden! Wij verkopen verschillende varianten kunststof picknicktafels: van bartafelmodel tot picknicktafel met rugleuning. Allen hebben ze hun aantoonbare voordelen ten opzichte van een houten variant, terwijl ze er minstens zo mooi uitzien! Wacht dus niet langer en bestel uw kunststof picknicktafel bij InGarden!

Toont alle 13 resultaten

 • InGarden 4 persoons picknicktafel

  Vanaf €1.372,14 (incl BTW)
  €1.134,00 (excl BTW)
 • InGarden 8 persoons picknicktafel

  Vanaf €1.833,15 (incl BTW)
  €1.515,00 (excl BTW)
 • InGarden mindervalide picknicktafel

  Vanaf €1.270,50 (incl BTW)
  €1.050,00 (excl BTW)
 • Picknicktafel de Luxe 180

  Vanaf €1.391,50 (incl BTW)
  €1.150,00 (excl BTW)
 • Picknicktafel de Luxe 360

  Vanaf €2.383,70 (incl BTW)
  €1.970,00 (excl BTW)
 • picknicktafel staal

  InGarden picknicktafel 4-6 personen – Staal

  €1.808,95 (incl BTW)
  €1.495,00 (excl BTW)
 • Govaplast Kunststof Picknicktafel Oslo

  Vanaf €542,08 (incl BTW)
  €448,00 (excl BTW)
 • Roma

  Vanaf €2.044,90 (incl BTW)
  €1.690,00 (excl BTW)
 • Govaplast Canvas picknicktafel

  Vanaf €993,41 (incl BTW)
  €821,00 (excl BTW)
 • Govaplast Lyon Picknicktafel ZL

  Vanaf €1.356,41 (incl BTW)
  €1.121,00 (excl BTW)
 • Govaplast Lyon Picknicktafel ML

  Vanaf €1.554,85 (incl BTW)
  €1.285,00 (excl BTW)
 • Govaplast Matrix Picknicktafel

  Vanaf €1.943,26 (incl BTW)
  €1.606,00 (excl BTW)
 • Grondverankeringset

  €10,89 (incl BTW)
  €9,00 (excl BTW)
 • Een onderhoudsvrije kunststof picknicktafel

  Herkent u zich in de volgende situatie? Het is ergens begin april en de lentezon zorgt voor de eerste écht warme dag van het jaar. Vol enthousiasme stapt u de achterdeur uit, om lekker in de tuin te gaan zitten. Gezellig met zijn allen lunchen in de buitenlucht, aan de picknicktafel. Maar helaas: dat wordt eerst flink boenen, want de tafel heeft de hele herfst en winter buiten gestaan en zit nu onder de groene aanslag, vogelpoep en andere vuiligheid. Uw vrolijke stemming wordt meteen flink getemperd…

  Het grote voordeel van een picknicktafel van kunststof is daarom dan ook dat deze nauwelijks onderhoud behoeft. Het materiaal houdt zijn kleur een leven lang vast en schimmelen of rotten, zoals bij hout kan gebeuren, is onmogelijk. En deze tafel kunt u gerust in weer en wind buiten laten staan. Viezigheid krijgt namelijk geen vat op een kunststof picknicktafel. Met enkel een nat doekje veegt u de tafel in een oogwenk schoon! Dat is dan ook meteen het enige ‘onderhoud’ dat u aan een kunststof picknicktafel hoeft te verrichten!

  Een kunststof picknicktafel die u zo opzij schuift

  Nog zo’n situatie die vele bezitters van een houten picknicktafel bekend zal voorkomen. U ontvangt, bijvoorbeeld vanwege een verjaardag, een grotere groep visite op een lekkere zomerdag. Tijd dus om een extra tuintafel aan uw picknicktafel te schuiven, om iedereen een plaatsje te kunnen bieden. Alleen dan is het wel zaak om de picknicktafel te verplaatsen en dat is een flink karwei. Maar met een kunststof picknicktafel hoeft u hier niet over in te zitten. Want hoewel ze oerdegelijk zijn, zijn ze licht van gewicht en daardoor eenvoudig te verplaatsen.

  Een milieuvriendelijke keuze

  Bovendien maakt u met de keuze voor een kunststof picknicktafel een voordelige keuze voor het milieu. Voor zo’n tafel hoeven immers geen bomen gekapt te worden. Wij maken uitsluitend gebruik van volledig massief gerecycled kunststof, afkomstig van afvalplastics. Op die manier dragen wij met onze kunststof picknicktafels (maar natuurlijk ook al onze andere hoogwaardige kunststofproducten) bij aan een circulaire economie.

  Bestel direct uw kunststof picknicktafel

  Heeft u het beeld van die prachtige kunststof picknicktafel bij u in de achtertuin al in uw hoofd? Wij kunnen het ons goed voorstellen! Plaats dan gauw uw bestelling, dan zorgen wij ervoor dat uw kunststof picknicktafel zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd wordt!