Kunststof tuinhuizen

Nooit meer schuren of schilderen met de onderhoudsvrije kunststof tuinhuizen (met overkapping of veranda) van InGarden.

Heerlijk relaxen, hobbyen, knutselen, de kinderen laten spelen of uw fietsen en gereedschap opbergen: met een kunststof tuinhuis is het allemaal mogelijk. En dat met de zekerheid dat u er de komende tientallen jaren profijt van kunt hebben! Zo kunt u een kunststof tuinhuis gebruiken als tweede woning, schuur of opslagruimte. Het verbaast ons dan ook niet dat kunststof tuinhuizen de laatste jaren steeds meer in trek raken. Denkt u er ook over om een kunststof tuinhuis aan te schaffen? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod kunststof tuinhuizen die voor u op maat gemaakt kunnen worden en bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Prijzen zijn inclusief plaatsing in Nederland.
Geen zelfbouw.

 

Toont alle 13 resultaten

 • Kunststof tuinhuis

  Maatwerk tuinhuizen

 • Kunststof berging

  Berging Nida vanaf € 2.640,- incl. btw

  Vanaf €2.636,59 (incl BTW)
  €2.179,00 (excl BTW)
 • kunststof tuinhuis Nils modern

  Kunststof tuinhuis Nils vanaf € 7.720,- incl. montage en incl. btw

 • Kunststof tuinhuis Revi vanaf € 7.900,- incl. montage en incl. btw

 • kunststof tuinhuis Ivan modern

  Kunststof tuinhuis Ivan vanaf € 10.150,- incl. montage en incl. btw

 • Kunststof tuinhuis Liv

  Kunststof tuinhuis Liv vanaf € 11.110,- incl. montage en incl. btw

 • kunststof tunhuis lars klassiek

  Kunststof tuinhuis Lars vanaf € 12.635,- incl. montage incl. btw

 • Kunststof tuinhuis Ayla vanaf € 16.785,- incl. montage en incl. btw)

 • kunststof tuinhuis Ylvi modern

  Kunststof tuinhuis Ylvi vanaf € 21.580,- incl. montage en incl.btw

 • Kunststof Tuinhuis Eluf modern

  Kunststof tuinhuis Eluf vanaf € 18.570,- incl. montage en incl. btw

 • Kunststof tuinhuis Olin vanaf € 21.160- incl. montage en incl. btw

 • Buitenkeuken met douche

 • Luxe Mobiele Cabines vanaf € 29.500,- excl. btw

 • Onderhoudsvrij kunststof tuinhuis kopen? De voordelen!

  Wilt u een kunststof tuinhuis kopen? Dan wilt u natuurlijk eerst de voordelen weten. De meesten zullen zich de voordelen van een tuinhuisje (in de volksmond ook wel schuur genoemd) wel kunnen voorstellen. Een perfecte plek om de fietsen en de grasmaaier te stallen, een heerlijk verlengstuk van de tuin, wanneer het nét te koud is om buiten te zitten of gewoon een plekje waar u zich even fijn kunt afzonderen. Bij ons vindt u bovendien onderhoudsvrije tuinhuizen met een overkapping, zodat u ook bij regen prima buiten kunt zitten, zonder telkens nat te worden als u even naar binnen wilt.

  Tientallen jaren zorgeloos genieten

  Maar goed, dit zijn natuurlijk voordelen die ieder tuinhuis biedt. Wat is er dan precies zo bijzonder aan een kunststof tuinhuisje? Wel, dat zit ‘m in het gemak van kunststof. Het materiaal is namelijk geheel onderhoudsvrij. Waar u met een houten tuinhuisje last kunt krijgen van houtrot, afbladderende verf of andere vervelende problemen als gevolg van het weer, is een kunststof tuinhuis overal tegen bestand. Alleen af en toe de wanden reinigen met de tuinslang of hogedrukspuit en uw kunststof tuinhuisje ziet er weer als nieuw uit!

  Kunststof tuinhuis     Kunststof tuinhuis onderhoudsvrij

  Uiteindelijk goedkoper dan hout

  Dit maakt een kunststof tuinhuis op de lange termijn voor uw portemonnee de voordeligste optie. Bedenk maar eens wat voor kosten u bespaart, gedurende de pakweg 25 tot wel 50 jaar dat het huisje in uw tuin kan staan. Nooit meer schuren of schilderen, onderhoudsvrij en volop plezier! Dit weegt bij lange na niet op tegen de lagere aanschafwaarde van een houten tuinhuis, dat veel meer onderhoud vereist en na verloop van tijd simpelweg ‘op’ is.

  Een duurzame oplossing

  Bovendien hoeft er voor het plaatsen van een kunststof tuinhuis natuurlijk geen hout gekapt te worden, waarmee u de natuur een dienst bewijst. En denkt u nu: “kunststof, dat is toch bepaald geen natuurlijkvriendelijk alternatief”? Dan kunnen we u geruststellen. Bij InGarden maken we bewust alleen gebruikt van gerecyclede én recyclebare materialen, zodat onze productie honderd procent duurzaam is!

  Kunststof tuinhuis met overkapping Kunststof tuinhuis kopen

  Diverse soorten tuinhuisjes

  Bij InGarden Outdoor Solutions vindt u verschillende soorten onderhoudsvrije kunststof tuinhuisjes. Van kleine schuurtjes die vooral als opslagplaats zullen fungeren tot een compleet kunststof chalet, inclusief mogelijkheid tot een ingebouwd toilet en keukenblok! Daartussenin bevinden zich diverse modellen kunststof tuinhuisjes waarin u zowel kunst ontspannen als uw spullen kunt opbergen, veelal standaard geleverd met een mooie en handige overkapping. En heeft u speciale wensen? Neem dan vooral contact op en vraag naar de mogelijkheden!

  Verschillende soorten kunststof

  Tuinhuizen komen in verschillende soorten en maten voor: van kunststof, met overkapping, met veranda of gewoon alleen de basis. Bij InGarden hebben wij voor iedereen wat wils. Zo kunt u kiezen uit de volgende typen:

  Basic tuinhuizen

  Soms is een compact opberghok (schuur) voldoende. Een tuinhuis van kunststof zonder extra zaken, zoals een overkapping. Bij InGarden kunt u dan kiezen uit onze kleinere modellen: Nils en Revi. De kleinste van de twee is Nils. Dit model is geschikt voor het bergen van fietsen en kan in vrijwel iedere tuin worden geplaatst. Daarnaast heeft het een toegangsdeur met daarin een raam. Revi is iets ruimer en heeft een deur en twee aparte raamkozijnen. Beide tuinhuizen zijn voorzien van een veranda van kunststof.

  Klein kunststof tuinhuisje Kunststof tuinhuis op maat

  Kunststof tuinhuizen met overkapping

  Steeds meer woningeigenaren kiezen voor een kunststof tuinhuis met overkapping. Niet zo vreemd, want dit biedt extra ruimte om uw spullen in op te bergen. Of: om een beschut zitje in uw tuin te creëren. Het merendeel van de kunststoffen tuinhuizen van InGarden hebben daarom een eigen overkapping. Denk bijvoorbeeld aan de compacte Liv of haar grotere broer Eluf. De modellen Ivan, Lars, Ayla, Ylvi, Eluf en Olin kunnen ook gebruikt worden als buitenverblijf. Zo creëert u in een handomdraai een tweede thuis.

  Kunststof tuinhuizen op maat

  Bij een tuinhuis gaat u natuurlijk niet over één dag glad ijs. De keuze die u maakt is namelijk bepalend voor het uiterlijk van uw tuin. Ook moet het model goed bij uw doelstelling passen. De voorwaarden van een berging zijn nu eenmaal anders dan van een tweede leefruimte. Om ervoor te zorgen dat het huisje volledig aan uw wensen voldoet, kunt u er één op maat laten maken. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de gewenste afmetingen, de kleur van de kunststof en of er een overkapping of veranda bij uw tuinhuis wordt geplaatst.

  Het op maat laten maken van onze tuinhuizen van kunststof (met of zonder overkapping en/of veranda) kent de volgende voordelen:

  • – Onderhoudsvrij;
  • – Volledige ontzorging;
  • – Basismodellen met snelle levertijden;
  • – 25 jaar garantie op het product;
  • – Leverbaar in 5 kleuren.

  Kunststof chalet

  Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis, dat geschikt is voor bewoning, raden wij u onze kunststof chalet ‘New York’ aan. Dit model is goed geïsoleerd en daardoor geschikt voor – vaak recreatieve – bewoning. Het chalet is voorzien van een schuifpui van aluminium en is gebouwd op een staalconstructie. Hierbij is de vloer geïsoleerd. Let wel: dit type tuinhuis van kunststof is niet voorzien van een overkapping of veranda.

  Kunststof tuinschuur

  Op zoek naar een klein tuinschuurtje zodat u de fietsen in de tuin kunt opbergen? Of een tuinschuur met overkapping? Ook dan bent u bij InGarden aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u bijvoorbeeld ons kunststof tuinhuis Nils, ook wel klein tuinschuurtje genoemd. Deze kunststof tuinschuur is ideaal voor het opbergen van fietsen. Door dat dit tuinshuurtje klein is, is deze vrijwel in iedere tuin te plaatsen.

  Bent u niet alleen op zoek naar een kunststof schuurtje, maar wilt u ook buiten genieten? Bekijk dan eens ons kunststof tuinhuis Lars – Een ideale combinatie van buiten en binnen genieten door het overkapte gedeelte. De kunststof schuur met overkapping is dezelfde als de Ivan alleen is deze uitgebreid met een overkapping welke rust op 2 stalen palen. 

  Wilt u geen klein tuinschuurtje? Dan is ons kunststof tuinhuis “Ayla” de juiste oplossing voor u. Ultiem genieten door het enorme overkapte gedeelte. Het kunststof tuinhuis is voorzien van een toegangsdeur,  2 ramen waarbij 1 raam aan de voorzijde en 1 raam aan de zijkant van het overkapte gedeelte zit. De grote overkapping geeft u vele mogelijkheden voor de inrichting van een buitenterras.

  Waarom een kunststof tuinhuis kopen?

  Een kunststof tuinhuis zorgt voor extra ruimte, zowel opslag als leefruimte. Zoekt u een plek waar u de fietsen, grasmaaier of tuingereedschap kunt opslaan? Of wilt u juist een kunststof tuinhuis met overkapping zodat u in de zomer extra lang kunt buiten zitten?

  Waarom een tuinhuis van kunststof?

  Een kunststof tuinhuis is onderhoudsvrij. Waar bijvoorbeeld een houten tuinhuis kan ‘rotten’, de verf kan afbladderen of u last kunt krijgen van houtrot kan dit bij een kunststof tuinhuis niet. Af en toe een keer de tuinslang of hogedrukspuit is genoeg.

  Wat kan In-Garden voor u betekenen?

  In-Garden staat bekend om haar kunststof tuinhuisjes. Meer dan 20 jaar ervaring in onderhoud,- bouw,- service- en ontwikkeling. Onze kwaliteits kunststof tuinhuizen staan zijn onderhoudsvrij, stijlvol, duurzaam en milieuvriendelijk.

  Vraag uw offerte aan

  Heeft u een kunststof tuinhuisje gezien dat helemaal aan uw smaak voldoet? Vraag dan gauw een offerte aan middels een e-mail naar info@in-garden.nl of door te bellen naar 06 – 55300506. Aarzel niet langer en geniet binnenkort ook van een prachtig kunststof tuinhuisje in uw achtertuin!