Kunststof tuinhuizen

Nooit meer schuren of schilderen met InGarden onderhoudsvrije kunststof tuinhuizen.

Heerlijk relaxen, hobbyen, knutselen, de kinderen laten spelen of uw fietsen en gereedschap opbergen: met een kunststof tuinhuis is het allemaal mogelijk. En dat met de zekerheid dat u er de komende tientallen jaren profijt van kunt hebben! Het verbaast ons dan ook niet dat kunststof tuinhuizen de laatste jaren steeds meer in trek raken. Denkt u er ook over om een kunststof tuinhuis aan te schaffen? Bekijk dan gauw ons uitgebreide aanbod kunststof tuinhuizen die voor u op maat gemaakt kunnen worden en bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Kunststof tuinhuis kopen? De voordelen!

Wilt u een kunststof tuinhuis kopen? Dan wilt u natuurlijk eerst de voordelen weten. De meesten zullen zich de voordelen van een tuinhuisje wel kunnen voorstellen. Een perfecte plek om de fietsen en de grasmaaier te stallen, een heerlijk verlengstuk van de tuin, wanneer het nét te koud is om buiten te zitten of gewoon een plekje waar u zich even fijn kunt afzonderen. Bij ons vindt u bovendien tuinhuizen met een overkapping, zodat u ook bij regen prima buiten kunt zitten, zonder telkens nat te worden als u even naar binnen wilt.

Tientallen jaren zorgeloos genieten

Maar goed, dit zijn natuurlijk voordelen die ieder tuinhuis biedt. Wat is er dan precies zo bijzonder aan een kunststof tuinhuisje? Wel, dat zit ‘m in het gemak van kunststof. Het materiaal is namelijk geheel onderhoudsvrij. Waar u met een houten tuinhuisje last kunt krijgen van houtrot, afbladderende verf of andere vervelende problemen als gevolg van het weer, is een kunststof tuinhuis overal tegen bestand. Alleen af en toe de wanden reinigen met de tuinslang of hogedrukspuit en uw kunststof tuinhuisje ziet er weer als nieuw uit!

Uiteindelijk goedkoper dan hout

Dit maakt een kunststof tuinhuis op de lange termijn voor uw portemonnee de voordeligste optie. Bedenk maar eens wat voor kosten u bespaart, gedurende de pakweg 25 tot wel 50 jaar dat het huisje in uw tuin kan staan. Nooit meer schuren of schilderen, nauwelijks onderhoud en volop plezier! Dit weegt bij lange na niet op tegen de lagere aanschafwaarde van een houten tuinhuis, dat veel meer onderhoud vereist en na verloop van tijd simpelweg ‘op’ is.

Een duurzame oplossing

Bovendien hoeft er voor het plaatsen van een kunststof tuinhuis natuurlijk geen hout gekapt te worden, waarmee u de natuur een dienst bewijst. En denkt u nu: “kunststof, dat is toch bepaald geen natuurlijkvriendelijk alternatief”? Dan kunnen we u geruststellen. Bij InGarden maken we bewust alleen gebruikt van gerecyclede én recyclebare materialen, zodat onze productie honderd procent duurzaam is!

Diverse soorten tuinhuisjes

Bij InGarden Outdoor Solutions vindt u verschillende soorten kunststof tuinhuisjes. Van kleine schuurtjes die vooral als opslagplaats zullen fungeren tot een compleet kunststof chalet, inclusief mogelijkheid tot een ingebouwd toilet en keukenblok! Daartussenin bevinden zich diverse modellen kunststof tuinhuisjes waarin u zowel kunst ontspannen als uw spullen kunt opbergen, veelal standaard geleverd met een mooie en handige overkapping. En heeft u speciale wensen? Neem dan vooral contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vraag uw offerte aan

Heeft u een kunststof tuinhuisje gezien dat helemaal aan uw smaak voldoet? Vraag dan gauw een offerte aan middels een e-mail naar info@in-garden.nl of door te bellen naar 06 – 55300506. Aarzel niet langer en geniet binnenkort ook van een prachtig kunststof tuinhuisje in uw achtertuin!