Kunststof vlonderplanken

Met kunststof vlonderplanken creëert u een terras voor de toekomst. Het grote voordeel van kunststof vlonderplanken is immers dat ze een ontzettend lange levensduur hebben. U houdt uw terras eenvoudig schoon, waardoor het er over een aantal jaar nog steeds net zo prachtig uit zal zien als toen het net aangelegd was! En ook het milieu zal u dankbaar zijn, omdat al onze kunststof vlonderplanken volledig vervaardigd zijn van gerecycled plastic. Direct ons aanbod van kunststof vlonderplanken bekijken? Klik dan hier.

De voordelen van kunststof vlonderplanken

Wilt u een terras aanleggen of een vlonder voor bij uw vijver, dan zullen uw gedachten mogelijk als eerst uitgaan naar hout. Een mooi natuurproduct dat klasse uitstraalt. Het probleem is alleen dat dit enkel in het begin het geval zal zijn. Al vrij gauw zult u merken dat een houten vlonder minder mooi wordt. Onder invloed van het weer kan het hout gaan rotten, ontstaan er groene plekken en wordt het bovendien spekglad. De vlonder weer zien schoon te krijgen is dan een hels karwei.

Met een vlonder van kunststof is dit anders. Het weer heeft op dit materiaal geen enkele invloed. Schoonmaken is bovendien een fluitje van een cent. U kunt kunststof vlonderplanken zelfs met de hogedrukreiniger te lijf gaan. Met hout hoeft u dit niet te proberen! En denkt u dat kunststof vlonderplanken er minder mooi of ‘onecht’ uitzien? De foto’s hierboven tonen het tegendeel!

Zelf uw kunststof terras aanleggen

Kunststof vlonderplanken kunt u vrij eenvoudig zelf leggen. Alle benodigdheden, waaronder de onderbalken, het afwerkprofiel, montagematerialen en eventueel stelpoten tot maximaal 27 centimeter, vindt u bij InGarden. Deze instructievideo van Govadeck, onze leverancier van kunststof vlonderplanken, toont u hoe u uw terras kunt aanleggen. Maar laat u het liever aan vakmensen over? Dan zijn wij u vanzelfsprekend graag van dienst.

Kunststof vlonderplanken in diverse kleuren

Daar eenieder zo zijn of haar eigen voorkeuren heeft, bieden we onze kunststof vlonderplanken in zes verschillende, natuurlijk ogende kleuren: Ural Black, Ash Grey, Mineral Grey, Quartz Brown, Atlas Beige en Sand Beige. Daarnaast zijn ze ook nog eens verkrijgbaar met drie verschillende motieven. Zo heeft u straks een uniek terras voor de komende tientallen jaren!

Meer dan kunststof vlonderplanken

Er is meer dan ons aanbod in kunststof balken en kunststof vlonderplanken. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de klusser. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onder andere prefab schuttingentuinhuizenplantenbakkenkunststof picknicktafels en meer. Bekijk hier ons complete assortiment kunststof tuinproducten.

Uw nieuwe kunststof vlonderplanken bestellen.

U kunt uw kunststof vlonderplanken via onze site eenvoudig bestellen. Kies het model en de kleur van uw voorkeur, bepaal het benodigde aantal planken (de afmetingen zijn 3 x 15 x 360 cm) en laat ze bij u thuis bezorgen of kies ervoor ze gratis af te halen bij ons in Zeewolde. Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Wij beantwoorden graag al uw vragen over kunststof vlonderplanken!